Trofee

TROFEE SI PREMII
din sticla/plexiglass cu personalizare UV

Preturi de la 55lei/buc+tva, COMANDA min 10 buc

AGENDE Hard-Cover

Agenda custom personalizabila complet. Coperta hard-cover din mucava 1.5 mm, interior alb | alb-negru | color in functie de buget si icu un tiraj minim de numai 10 buc.

AGENDE Clasice personalizate

Agende clasice sau notepaduri personalizate UV. Avantajul il reprezinta costul redus al agendelor prefabricate si in combinatie cu printul UV rezulta un promotional custom. Comanda minima este de 20 buc.

AGENDA FULL-PRINT

Agenda cu adevarat impresionanta. Este asemanatoare agendei hard-cover cu spira, insa prinderea cu termoclei genereaza un aspect premium,

CE ESTE AGENDA HARD-COVER

Agenda hard-cover se refera la coperta realizeaza dintr-un material numit mucava de o grosime de 1.5 mm ceea ce ii confera rigiditate agendei si permite personalizarea completa a copertii. Acest tip de coperta poate fi si buretata.
Interiorul este complet personalizabil: alb, 1 coala color, restul alb-negru, datate/nedate si mai mult, orice nr de pagini.

AGENDA CLASICA

Agenda clasica poate fi personalizata in diverse moduri clasice: timbru-sec, folio, serigrafie, insa noi ne specializam in tehnologii de ultima generatie – PERSONALIZARE UV. Tiparire cu cerneala alba sau lac, cu detalii de grosimea unui fir de par. Rezistenta mecanica excelenta si timpul de personalizare de 24 ore* ne recomanda pentru acest procedeu.

PERSONALIZARE UV – 24 ore
Personalizarea UV este cea mai eficienta si rapida metoda pentru personalizare pixurilor la ora actuala. Rezitenta mecanica excelenta si numar nelimitat de culori dintr-o singura trecere. Dispunem de cel mai performant echipament industrial de printare Mimaki 7151 pentru o calitate de neegalat in piata.

Nu ati gasit ce cautati? Incercati site-ul nostru pentru promotionale PERSONALIZATE.co
Acolo veti gasi o gama impresionanta de obiecte personalizate de la cei mai mari producatori europeni de promo.

LIVRARE STANDARD&EXPRESS

Comenzile peste 500lei* beneficiaza de livrare express.

SUPORT TEHNIC

Solutiile de personalizare optimizate pentru dvs.

SIMULARE GRATUITA

Simulare digitala pentru orice comanda.