Pixuri Personalizate

PIXURI Personalizate
plastic, metal, eco

Preturi de la 0.6lei/buc+tva, in functie de tiraj

PIXURI PLASTIC PERSONALIZATE

Pixurile din plastic sunt cea mai economica varianta dintre instrumentele de scris. Personalizarea pixurilor se realizeaza prin tehnologie UV, fiind extrem de durabila si rapida. De asemenea, pretul nu este influentat de numarul culorilor, fiind posibila si imprimarea cu cerneala alba.

PIXURI METAL PERSONALIZATE

Eleganta unui pix metalic nu poate fi inlocuita in mediul office. Metalul este un metal premium ceea ce face si metoda de imprimare sa fie diferite. Acestea pot fi imprimate prin UV, SERIGRAFIE sau cel mai adesea GRAVARE. La fel si in acest caz printarea UV este rapida si nu are limita de culori.

PIXURI ECO PERSONALIZATE

Traim vremuri in care ar trebui sa ne pese de Pamant mai mult decat oricand. Alege pixurile ECO din bambus sau carton si fa o diferenta in viata tuturor. Personalizarea pixurilor ECO se realizeaza prin printare UV, fara limita de culori sau design. Fiecare pix conteaza. #eco

POLICROMIE + ALB + LAC

Personalizare pixuri policromie indiferent de tiraj, costuri reduse prin tehnologii avansate. Avem posibilitatea de a tipari cu alb sau lac selectiv chiar si pentru tiraje de 100 buc la costuri reduse.

PIXURI Premium

Pixuri premium din metal personalizate prin gravare. Se pot obtine rezultate impresionante prin gravarea unor pixuri coloate, prin expunerea finisajului metalic, obtinand un contract puternic si elegant. Pixurile metalice pot fi personalizate si prin tehnologia UV pentru a obtine policromii detaliate de grosimea unui fir de par.

PERSONALIZARE UV – 24 ore
Personalizarea UV este cea mai eficienta si rapida metoda pentru personalizare pixurilor la ora actuala. Rezitenta mecanica excelenta si numar nelimitat de culori dintr-o singura trecere. Dispunem de cel mai performant echipament industrial de printare Mimaki 7151 pentru o calitate de neegalat in piata.

Nu ati gasit ce cautati? Incercati site-ul nostru pentru promotionale PERSONALIZATE.co
Acolo veti gasi o gama impresionanta de obiecte personalizate de la cei mai mari producatori europeni de promo.

LIVRARE STANDARD&EXPRESS

Comenzile peste 500lei* beneficiaza de livrare express.

SUPORT TEHNIC

Solutiile de personalizare optimizate pentru dvs.

SIMULARE GRATUITA

Simulare digitala pentru orice comanda.