Banner/Mesh

PRINTARE BANNER MESH
de la 35 lei/mp + tva

Bannere si fatade de cladiri din mesh/banner/blockout

BANNERFRONTLIT

1 MP de la 35 lei (fara TVA)

 • Material frontlit 450g/mp
 • Dimensiuni: 1m/1,5m/3,2m
 • Material plin
 • Destinat suprafetelor mici si medii
BANNERMESH

1 MP de la 35 lei (fara TVA)

 • Material mesh 270g/mp
 • Dimensiuni: 1m/1,5m/3,2m
 • Material perforat
 • Destinat suprafetelor mari
BANNERBLOCKOUT

1 MP de la 65 lei (fara TVA)

 • Material blockout 610g/mp
 • Dimensiuni: 1m/1,5m/3,2m
 • Material opac 100%
 • Destinat printurilor fata-verso
BANNERBACKLIT

1 MP de la 65 lei (fara TVA)

 • Material backlit 610g/mp
 • Dimensiuni: 1m/1,5m/3,2m
 • Material plin iluminat din spate
 • Destinat casetelor luminoase

CAPSE PRINDERE

Toate bannerele au nevoie de un sistem de montaj pentru a fi expuse. Gaurile de prindere metalice permit montajul acestora pe diverse suprafete. Se pot agata cu zip-tie de gard, cu sfoara de cadre metalice, cu holsuruburi de suprafete plane.

COST: 1 leu/buc+tva

GAURI DE VANT

Bannerele de suprafete mari pot genera o presiune foarte mare asupra cadrului in timpul rafalelor de vant. Gaurile de vant permit detensionarea materialului astfel incat se reduce considerabil presiunea asupra sistemului de prindere.

COST: 2 lei/buc+tva

TIV SI BUZUNARE

Prinderea pe suprafete mari solicita foarte mult capsele mari, de aceea recomandam tivul pentru intarirea zonei de prindere a bannerelor. Prin aceeasi metoda se pot obtine si buzunare de prindere pentru inserarea tijelor de metal/lemn pentru rigidizarea capetelor pentru agatarea bannerelor

COST: 3 lei/ml+tva

Bannerul outdoor are ca scop expunerea informatiilor publicului larg pe suprafete foarte mari, situate stradal, fatade de bloc etc. Datorita materialelelor si cernelii folosite acestea vor rezista la vant, ploaie pana la 2 ani de zile.
Utilizari: fatade de bloc, bannere, billboard-uri, banner stradal, reclame de suprafete mari, casete luminoase, afise outdoor

Printul bannerelor realizat prin imprimarea cu cerneala pe baza de solvent sau solvent a poliplanului. Frontlitul este materialul plin recunoscut in piata drept “banner“. Pentru printarea fata-verso a bannerelor este necesar un material poliplan din 3 straturi (2 straturi printabile si un strat opac negru intre ele), astfel incat printurile sa nu distorsioneze imaginea fetei opuse; acest tip de material este numit “blockout” Material perforat compus dintr-o tesatura de poliester special cu coating din PVC alb pe ambele parti este cunoscut in piata sub denumirea de “mesh

Datorita greutatii reduse a meshului, date fiind perforatiile realizate din turnarea PVC-ului, mesh-ul (plasa) reprezinta produsul publicitar ideal pentru promovarea stradala a imaginii dumneavoastra la dimensiuni mari si foarte mari, la care bannerul frontlit s-ar rupe datorita propriei greutati. Mesh-urile sunt perforate pentru a permite vantului sa treaca prin ele.

Bannerul Backlit este folosit pentru aplicatiile de tip caseta luminoasa, unde iluminarea se realizeaza din spatele materialului. Microcanalele din interiorul materialului permit trecerea luminii astfel incat atunci cand sursa de lumina este pornita, printul va capata o noua dimensiune iar culorile vor fi vibrante pe timpul noptii

Printare BANNERE/MESHURI

SERVICII suplimentare

Servicii machetare

Nu aveti macheta pregatita pentru print? Departamentul de grafica va poate ajuta in conceperea unui design personalizat conform cerintelor dumneavoastra. Printurile de mari dimensiuni necesita imagini la rezolutii foarte mari, iar acestea de cele mai multe ori vor trebui achizitionate de pe site-uri de specialitate

LIVRARE CURIER

Stim cat de pretios este timpul, de aceea oferim posibilitatea de a plasa si a expedia comanda de carti de vizita fara a va misca din fata calculatorului. Livrare in 24 ore cu Fancourier.

Cerneala ECO originala

Credem in avansul tehnologic, de aceea, periodic imbunatatim echipamentele pentru a asigura cel mai inalt nivel de printare la ora actuala. Printurile se realizeza la rezolutii de minim 1440 dpi, cu cerneala originala mimaki eco-solvent.

Servicii EXPRESS

Putem realiza bannere de mici dimensiuni in regim de urgenta, in cateva ore, in functie de disponibilitate. Contactati-ne pentru a va confirma disponibilitatea si incercam sa livram in cel mai scurt timp posibil.

INTREBARI FRECVENTE

Pentru a pregati fisierele pentru print corect iata cateva elemente de respectat:

 • Fisiere corecte acceptate: CDR, AI, PDF, EPS, PSD, TIFF
 • Mod de culoare: CMYK
 • Textul negru (100%K), rich black pt fonte pline
 • Textul sa fie convertit la curbe, sau atasate fonturile
 • Bleed 3mm, margine de siguranta 3 mm
 • imaginile ar trebui sa fie la minim 100 dpi pentru suprafete mari
 • Folositi intotdeauna fisiere vectoriale pentru printuri de dimensiuni mari (AI,CDR)

Facem tot posibilul sa verificam fiecare fisier, insa daca acesta a fost lucrat de dumneavoastra va rugam sa respectati criteriile mentionate. Nu toate detaliile pot fi verificate individual, iar o pregatire necorespunzatoare poate insemna ca fisierul se va deschide in alt mod la noi fata de ce vizualizati dumneavoastra.

Dupa ce ati citit descrierile si v-ati decis asupra tipului de produs, aveti posibilitatea de a plasa online comanda folosind formularul de comanda. Alternativ, puteti folosi adresa de email pentru a plasa comanda. Va rugam sa furnizati informatiile complete: date de contact, de facturare si livrare, precum si detaliile comenzii: nr bucati, tip material, finisaje, dimensiuni (lxL), si alte detalii ce considerati a fi relevante.

Daca fisierul nu este pregatit corespunzator sau avem neclaritati in legatura cu comanda dumneavoastra veti fi contactati de departamentul de grafica. Daca este necesar se va trimite fisierul pentru BUN DE TIPAR (BT).

Comanda va fi realizata in cel mai scurt timp posibil, iar cartile de vizita se vor expedia prin curierat rapid. Veti fi contactat de curier pentru livrare in 24-48 ore.

Metode de plata: Ramburs (comenzi mici), OP, Card online
Metoda de livrare: Curierat Rapid (16 lei), Ridicare de la sediu

COMANDA ONLINE

Configureaza si vezi preturile in timp real

PLATA CU CARDUL

100% online, fara batai de cap

VERIFICA STATUSUL

Stii in permanenta in ce stadiu este lucrarea