Window Graphic

AUTOCOLANT GEAMURI
60 lei/mp + tva

Autocolant perforat printat pentru decorarea geamurilor/vitrinelor

Permite trecerea luminii

Datorita texturii autocolantului, microperforatiile permite trecerea luminii intr-un singur sens. Cat timp sursa luminii este mai puternica la exterior, autocolantul va fi semi-opac, ceea ce ofera incaperii intimitatea necesara.

USOR DE MONTAT

Montajul autocolantului pentru geamuri (window graphic) este mult mai usoara decat cea a unor autocolante clasice. Gaurile din material permit scoaterea bulelor foarte usor, prin urmare poate fi instalat de orice persoana cu putin indemanare. Nu uitat sa curatati bine suprafata inainte!

MONTAJ WINDOW GRPAHIC

La cerere oferim si servicii de montaj pentru colantari vitrine in Bucuresti. Pentru acest serviciu avem nevoie de informatii detaliate despre locatia montajului: dimensiuni, acces, pregatire suprafete, poze de la locatie, etc.

Window Graphic este un autocolant pvc special creat pentru decorarea geamurilor, si a suprafetelor vitrate de mari dimensiuni. Avantajul principal al acestui material consta in micile perforatii ce permit trecerea luminii, neobstructionand vizibilitatea prin geam. Printul outdoor ii ofera o rezistenta sporita in timp atat din punct de vedere al uzurii mecanice cat si al decolorarii, fiind garantate cel putin 2 ani in mediul exterior.

Printul este de 1440 dpi solvent rezistent la apa si razele UV. Geamurile pot fi curatate in continuare cu o laveta fina imbitata cu apa, sau cu o solutie de geamuri care sa nu contina solventi.

ONE WAY VISION IKONOS

Folosim autocolant PVC window graphics de la IKONOS, un renume in domeniul autocolantelor. Spatele autocolantului este negru, ceea ce ofera un aspect de geam fumuriu dupa aplicare, fara a obtura vizibilitatea.

Grosime 180 microni, adeziv removable
Distanta gauri 2.4 mm
Latimi: 1/1,3/1,5 m | Culoare: Alb | Finisaj: Lucios

Printare AUTOCOLANT

SERVICII suplimentare

Servicii machetare

Nu aveti macheta pregatita pentru print? Departamentul de grafica va poate ajuta in conceperea unui design personalizat conform cerintelor dumneavoastra. Printurile de mari dimensiuni necesita imagini la rezolutii foarte mari, iar acestea de cele mai multe ori vor trebui achizitionate de pe site-uri de specialitate

LIVRARE CURIER

Stim cat de pretios este timpul, de aceea oferim posibilitatea de a plasa si a expedia comanda de carti de vizita fara a va misca din fata calculatorului. Livrare in 24 ore cu Fancourier.

Cerneala ECO originala

Credem in avansul tehnologic, de aceea, periodic imbunatatim echipamentele pentru a asigura cel mai inalt nivel de printare la ora actuala. Printurile se realizeza la rezolutii de minim 1440 dpi, cu cerneala originala mimaki eco-solvent.

Servicii EXPRESS

Putem realiza autocolante in regim de urgenta, in cateva ore, in functie de disponibilitate. Contactati-ne pentru a va confirma disponibilitatea si incercam sa livram in cel mai scurt timp posibil.

INTREBARI FRECVENTE

Pentru a pregati fisierele pentru print corect iata cateva elemente de respectat:

  • Fisiere corecte acceptate: CDR, AI, PDF, EPS, PSD, TIFF
  • Mod de culoare: CMYK
  • Textul negru (100%K), rich black pt fonte pline
  • Textul sa fie convertit la curbe, sau atasate fonturile
  • Bleed 3mm, margine de siguranta 3 mm
  • Folositi intotdeauna fisiere vectoriale pentru printuri de dimensiuni mari (AI,CDR)

Facem tot posibilul sa verificam fiecare fisier, insa daca acesta a fost lucrat de dumneavoastra va rugam sa respectati criteriile mentionate. Nu toate detaliile pot fi verificate individual, iar o pregatire necorespunzatoare poate insemna ca fisierul se va deschide in alt mod la noi fata de ce vizualizati dumneavoastra.

Dupa ce ati citit descrierile si v-ati decis asupra tipului de produs, aveti posibilitatea de a plasa online comanda folosind formularul de comanda. Alternativ, puteti folosi adresa de email pentru a plasa comanda. Va rugam sa furnizati informatiile complete: date de contact, de facturare si livrare, precum si detaliile comenzii: nr bucati, tip material, finisaje, dimensiuni (lxL), si alte detalii ce considerati a fi relevante.

Daca fisierul nu este pregatit corespunzator sau avem neclaritati in legatura cu comanda dumneavoastra veti fi contactati de departamentul de grafica. Daca este necesar se va trimite fisierul pentru BUN DE TIPAR (BT).

Comanda va fi realizata in cel mai scurt timp posibil, iar cartile de vizita se vor expedia prin curierat rapid. Veti fi contactat de curier pentru livrare in 24-48 ore.

Metode de plata: Ramburs (comenzi mici), OP, Card online
Metoda de livrare: Curierat Rapid (16 lei), Ridicare de la sediu

COMANDA ONLINE

Configureaza si vezi preturile in timp real

PLATA CU CARDUL

100% online, fara batai de cap

VERIFICA STATUSUL

Stii in permanenta in ce stadiu este lucrarea