Insigne si Pinuri personalizate

INSIGNE | PINURI Personalizate
insigne cu ac, pinuri lapel

Preturi de la 2 lei/buc+tva, COMANDA min 50 buc

INSIGNE clasice

Insigne cu ac de prindere din metal personalizate full CMYK, diametru de 58 mm, comanda minima 50 buc,termen 48 ore.

PINURI prefabricate

Pinurile sunt realizate din metal, rotund sau patrat cu forme prestabilite, iar personalizarea se realizeaza prin etichete volumetrice epoxidice. Comanda minima este de 100 buc. Termenul este de min 7 zile.

PINURI LAPEL CUSTOM

Pinurile lapel sau Pinuri de rever sunt o metoda perfecta pentru a te mandri cu apartenenta la un grup exclusivist. Iesi in evidenta cu un pin exclusivist metalic custom. Comanda minim 500 buc, termen aprox 14 zile.

INSIGNE CU AC

Colectionarii adora insignele pentru rucsac. Trendul de a-ti personaliza rucsacul cu locuri vizitate sau cauze in care crezi este in crestere. Rezerva-ti un loc pe rucsacul tuturor cu insignele cu ac.
Folia de protectie la face foarte rezistente la zgarieri mecanice astfel incat acestea vor arata ca noi foarte mult timp.

AGENDA CLASICA

Agenda clasica poate fi personalizata in diverse moduri clasice: timbru-sec, folio, serigrafie, insa noi ne specializam in tehnologii de ultima generatie – PERSONALIZARE UV. Tiparire cu cerneala alba sau lac, cu detalii de grosimea unui fir de par. Rezistenta mecanica excelenta si timpul de personalizare de 24 ore* ne recomanda pentru acest procedeu.

PINURI PERSONALIZATE

Pentru cei ce isi doresc un pin reprezentativ insa pinurile lapel sunt o investitie prea mare, avem o solutie perfect. Pinuri de metal prefabricate cu personalizate prin rasina epoxidica. Acesta varianta economica a pinurilor metalice prelucrate are un impact la fel de puternic, iar costurile sunt considerabil mai mici. De asemenea si cantitatea si timpul de executie sunt reduse foarte mult.

Nu ati gasit ce cautati? Incercati site-ul nostru pentru promotionale PERSONALIZATE.co
Acolo veti gasi o gama impresionanta de obiecte personalizate de la cei mai mari producatori europeni de promo.

LIVRARE STANDARD&EXPRESS

Comenzile peste 500lei* beneficiaza de livrare express.

SUPORT TEHNIC

Solutiile de personalizare optimizate pentru dvs.

SIMULARE GRATUITA

Simulare digitala pentru orice comanda.