Mape de prezentare

Mape prezentare
personalizate cu buzunar aplicat/stantat

Preturi de la 1.8 lei/buc+tva, in functie de tiraj

MAPE
  • preturi
  • ieftine
  • online

Digital30+100+300+500+
4+054.543.7
4+465.554.5
Laminare+1.2+1.2+1+1
2 Biguri+0.7+0.7+0.5+0.5
OFFSET200+500+1000+2000+
4+05.83.12.21.8
4+4842.72.1
laminare+0.7+0.7+0.6+0.5

Preturile afisate sunt in RON nu contin TVA.

Mapele de prezentare sunt o metoda buna de prezentare atat pentru IMM-uri cat si pentru conferintele de presa. Contractele, ofertele si fisele de specficatii pot fi elegant prezentate intr-o mapa cu buzunar, oferind o nota de profesionalism si eleganta.

Mapele sunt realizate din carton de 300g, iar in functie de metoda aleasa, contin la interior un buzunar aplicat sau un buzunar stantat in continuarea mapei de prezentare, cu fante pentru inserarea unei carti de vizita. Personalizarea acestora se poate face pe exterior (4+0) sau exterior/interior (4+4)

Carton Mape

Digital SILK (DCM)
Standard 300 g/mp

Colorat si Texturat

Produs la cerere

Investim constant in cele mai bune tehnologii de imprimare incat printul dumneavoastra sa fie perfect. Cea mai noua tehnologie de imprimare digitala cu rezolutii de peste 1200 DPI.

 

laminareLaminare
Ofera afiselor rezistenta sporita si un aspect premium optand pentru folie mata/lucioasa

Biguire/Perfor
Bigul este finisajul ce permite afiselor sa fie pliate in timp ce perforul permite ruperea usoara a unei sectiuni

Folio / Emboss / Deboss
Imprimare cu auriu sau argintiu? Sau poate preferi scrisul in relief? Efecte metalice prin imprimare folio digitala sau timbru sec.

Cerneala alba / Lac selectiv
Finisaje premium chiar si pentru tiraje mici. Printare UV pentru rezultate impresionante pe cartoane colorate.

mape lacuite selectiv

MAPE Lac selectiv

Avem posibilitatea de a tipari mape de prezentare de lux, din cartoane colorate in masa si cu finisaje de lux precum lacuirea selectiva sau print cu relief cu substrat de cerneala alba.

mape de prezentare

Mape laminate

Laminarea este un procedeu ce prelungeste viata mapelor personalizate considerabil. Acoperite cu o pelicula fina de plastic, acestea pot fi folosite un timp indelungat fara a se deterioara.

Mape cu buzunar cu fante carti de vizita

Buzunarele mapelor de prezentare prezinta fante pentru cartea de vizita. Regasiti in portofoliul nostru servicii de tiparire carti de vizita si foi cu antet pentru un pachet complet pentru prezentarea mapelor dvs personalizate.

SERVICII suplimentare

Servicii machetare

Nu aveti macheta pregatita pentru print sau nu va reprezinta niciun model gratuit? Departamentul de grafica va poate ajuta in conceperea unui model de mapa personalizat conform cerintelor dumneavoastra.

LIVRARE CURIER

Stim cat de pretios este timpul, de aceea oferim posibilitatea de a plasa si a expedia comanda de carti de vizita fara a va misca din fata calculatorului. Livrare in 24 ore cu Fancourier.

Echipamente performante

Credem in avansul tehnologic, de aceea, periodic imbunatatim echipamentele pentru a asigura cel mai inalt nivel de printare la ora actuala. Printurile se realizeza la rezolutii de minim 1200 dpi, iar calibrarea se face periodic.

Servicii EXPRESS

Putem realiza mape in regim de urgenta pentru tiraje mici pana in 100 bucati, in aceeasi zi, in functie de nivelul de disponibilitate. Contactati-ne pentru a va confirma disponibilitatea si incercam sa facem tot posibilul sa livram in cel mai scurt timp posibil.

INTREBARI FRECVENTE

Pentru a veni in ajutorul clientilor punem la dispozitia dumneavoastra sabloane pregatite corect pentru print. Cateva elemente de respectat:

  • Fisiere corecte acceptate: CDR, AI, PDF, EPS, PSD, TIFF
  • Mod de culoare: CMYK
  • Textul negru (100%K), rich black pt fonte pline
  • Textul sa fie convertit la curbe, sau atasate fonturile
  • Bleed 3mm, margine de siguranta 5 mm
90×50 85×55 65×65
90×50 85×55 65×65
90×50 85×55 65×65

Dupa ce ati citit descrierile si v-ati decis asupra tipului de mapa de prezentare, va rugam sa folositi configuratorul din casuta respectiva sau puteti trimite comanda pe mail. In functie de tiraj si finisaje vi se va afisa pretul final; adaugati fisierul dumneavoastra pregatit pentru print; adaugati comanda in cosul de cumparaturi; finalizati comanda – acolo veti adauga date de contact, facturare si livrare.

Daca fisierul nu este pregatit corespunzator sau avem neclaritati in legatura cu comanda dumneavoastra veti fi contactati de departamentul de grafica. Daca este necesar se va trimite fisierul pentru BUN DE TIPAR (BT).

Facem tot posibilul sa verificam fiecare fisier, insa daca acesta a fost lucrat de dumneavoastra va rugam sa respectati criteriile mentionate la rubrica “pregatire fisiere”. Nu toate detaliile pot fi verificate individual, iar o pregatire necorespunzatoare poate insemna ca fisierul se va deschide in alt mod la noi fata de ce vizualizati dumneavoastra.

Comanda va fi realizata in cel mai scurt timp posibil, iar cartile de vizita se vor expedia prin curierat rapid. Veti fi contactat de curier pentru livrare in 24-48 ore.

Metode de plata: Ramburs (comenzi mici), OP, Card online
Metoda de livrare: Curierat Rapid (16 lei), Ridicare de la sediu

Mape personalizate digital

Acest tip de print este competitiv din perspectiva pretului in tiraje mici. Se pot tipari incepand de la 30 bucati, prin urmare costurile per bucata sunt reduse substantial, iar timpul de livrare este mult mai mic. Cartonul folosit este acelasi, respectiv 300g/mp. Buzunarul are o forma prestabilita si este alb indiferent de print (fata sau fata-verso)

Mape personalizate offset

Procedeul de printare al mapelor offset se realizeaza pe un format deschis mult mai mare (A2) ceea ce permite ca buzunarul sa fie parte a mapei de prezentare. Avantajul este faptul ca buzunarul poate fi personalizat, iar costurile pentru tiraje mari scade considerabil. De asemenea, acestea vin standard cu 2 biguri.

Mape prezentare cu 1 BIG sau 2 BIGURI

Bigul este finisajul ce permite mapelor sa fie pliate. Mape cu 1 big permit stocarea pana la 20 foi, in timp ce 2 biguri permit formarea unui cotor ce permite inserarea pana la 50 foi.

COMANDA ONLINE

Configureaza si vezi preturile in timp real

PLATA CU CARDUL

100% online, fara batai de cap

VERIFICA STATUSUL

Stii in permanenta in ce stadiu este lucrarea