Hartie Foto

PRINTARE HARTIE FOTO
50 lei/mp + tva

Print polipropilena waterproof satinata la calitate foto.

Laminare Hartie

Desi printurile sunt waterproof si sunt rezistente si la UV, se recomanda laminarea atunci cand sunt supuse uzurii mecanice (frecare, zgariere, etc). Laminarea acestora poate fi mata sau lucioasa.

Lipirea in oglinda

Lipirea in oglinda a Posterelor este un proces specific prin care partea printata devine ce adeziva astfel incat printurile pot fi lipite pe interiorul geamului, fiind astfel protejate fata de vandalism si distrugere.

Polipropilena Satin Gloss de 200g. Textura satinata impreuna cu nuantele create de cerneala originala Mimaki vor scoate in evidenta printuri de un negru foarte intens. Grosimea hartiei ofera fotografiilor rezistenta sporita la rupere si indoire.

Cerneala eco-solvent in combinatie cu o hartie fotografica waterproof vor crea fotografii de mari dimensiuni rezistente chiar si pana la 100 de ani in mediul interior. Spuneti adio fotografiilor ce se vor decolora in vitrine sau se pot distruge de la o simpla picatura de apa. Printurile noastre pot fi testate chiar si sub jetul de apa. De aceea le puteti utiliza chiar si in zone outdoor fara probleme.

PP Natura Satin Gloss 200g

Folosim folie polipropilena de cea mai buna calitate pentru producerea unor postere de mari dimensiuni. Culori sunt demne de albume foto iar claritatea este exceptionala

Grosime 180 microni, Spate gri/alb
Latimi: 1m m | Culoare: Alb | Finisaj: Mat Satinat

Printare HARTIE FOTO

SERVICII suplimentare

Servicii machetare

Nu aveti macheta pregatita pentru print? Departamentul de grafica va poate ajuta in conceperea unui design personalizat conform cerintelor dumneavoastra. Printurile de mari dimensiuni necesita imagini la rezolutii foarte mari, iar acestea de cele mai multe ori vor trebui achizitionate de pe site-uri de specialitate

LIVRARE CURIER

Stim cat de pretios este timpul, de aceea oferim posibilitatea de a plasa si a expedia comanda de carti de vizita fara a va misca din fata calculatorului. Livrare in 24 ore cu Fancourier.

Cerneala ECO originala

Credem in avansul tehnologic, de aceea, periodic imbunatatim echipamentele pentru a asigura cel mai inalt nivel de printare la ora actuala. Printurile se realizeza la rezolutii de minim 1440 dpi, cu cerneala originala mimaki eco-solvent.

Servicii EXPRESS

Putem realiza autocolante in regim de urgenta, in cateva ore, in functie de disponibilitate. Contactati-ne pentru a va confirma disponibilitatea si incercam sa livram in cel mai scurt timp posibil.

INTREBARI FRECVENTE

Pentru a pregati fisierele pentru print corect iata cateva elemente de respectat:

  • Fisiere corecte acceptate: CDR, AI, PDF, EPS, PSD, TIFF
  • Mod de culoare: CMYK
  • Textul negru (100%K), rich black pt fonte pline
  • Textul sa fie convertit la curbe, sau atasate fonturile
  • Bleed 3mm, margine de siguranta 3 mm
  • Folositi intotdeauna fisiere vectoriale pentru printuri de dimensiuni mari (AI,CDR)

Facem tot posibilul sa verificam fiecare fisier, insa daca acesta a fost lucrat de dumneavoastra va rugam sa respectati criteriile mentionate. Nu toate detaliile pot fi verificate individual, iar o pregatire necorespunzatoare poate insemna ca fisierul se va deschide in alt mod la noi fata de ce vizualizati dumneavoastra.

Dupa ce ati citit descrierile si v-ati decis asupra tipului de produs, aveti posibilitatea de a plasa online comanda folosind formularul de comanda. Alternativ, puteti folosi adresa de email pentru a plasa comanda. Va rugam sa furnizati informatiile complete: date de contact, de facturare si livrare, precum si detaliile comenzii: nr bucati, tip material, finisaje, dimensiuni (lxL), si alte detalii ce considerati a fi relevante.

Daca fisierul nu este pregatit corespunzator sau avem neclaritati in legatura cu comanda dumneavoastra veti fi contactati de departamentul de grafica. Daca este necesar se va trimite fisierul pentru BUN DE TIPAR (BT).

Comanda va fi realizata in cel mai scurt timp posibil, iar cartile de vizita se vor expedia prin curierat rapid. Veti fi contactat de curier pentru livrare in 24-48 ore.

Metode de plata: Ramburs (comenzi mici), OP, Card online
Metoda de livrare: Curierat Rapid (16 lei), Ridicare de la sediu

COMANDA ONLINE

Configureaza si vezi preturile in timp real

PLATA CU CARDUL

100% online, fara batai de cap

VERIFICA STATUSUL

Stii in permanenta in ce stadiu este lucrarea