Pliante

A4/A3, bifold trifold
PLIANTE

Preturi de la 0.3lei/buc+tva, in functie de tiraj

PLIANTEa4, 130g

PRET de la 0.2 lei/buc (inc TVA)

 • Hartie 130g DCM
 • termen 1-2 zile
 • minim 50 buc
PLIANTEa4, 130g

PRET de la 0.2 lei/buc (inc TVA)

 • Hartie 130g DCM
 • termen 1-2 zile
 • minim 50 buc
PLIANTEa4, 130g

PRET de la 0.2 lei/buc (inc TVA)

 • Hartie 130g DCM
 • termen 1-2 zile
 • minim 50 buc

BROSURI
 • preturi
 • ieftine
 • online

50+100+300+500+
A41.51.41.31.2
A332.82.62.4
PACHET250050001000020000
A4 1/21050160028005500
A4 1/31060163028505600
A3 1/222003000500010000

Preturile afisate sunt in RON nu contin TVA.

Pliantele sunt recunoscute dupa cel mai raspandit model folosit, cel cu 2 big-uri (fereastra) , acestea au devenit metoda de marketing cea mai indragita. Impreuna cu un text si o grafica adecvata, acestea pot pune in lumina produsele dumneavoastra.
Pliantele deseori sunt confundate cu flyerele, insa termenul in sine provine de la cuvantul “a plia” ce presupune un format impaturit.

Hartie afise A3

Digital SILK (DCM)
Standard 130 g/mp
Optional 170, 200, 300 g/mp

Hartie afise A2-A0
Polipropilena 200g/mp
Spate alb/gri

Colorat si Texturat

Produs la cerere

Investim constant in cele mai bune tehnologii de imprimare incat printul dumneavoastra sa fie perfect. Cea mai noua tehnologie de imprimare digitala cu rezolutii de peste 1200 DPI.

 

laminareLaminare
Ofera afiselor rezistenta sporita si un aspect premium optand pentru folie mata/lucioasa

Biguire/Perfor
Bigul este finisajul ce permite afiselor sa fie pliate in timp ce perforul permite ruperea usoara a unei sectiuni

Gaura Prindere
Simplu de agatat, o gaura de 6 mm va permite pozitionarea afiselor sub forma unui calendar.

Colturi Rotunjite
Ofera printului un aspect aparte prin colturi rotunjite, acestea fiind mai rezistente la distrugere pentru utilizarea indelungata.

Folio / Emboss / Deboss
Imprimare cu auriu sau argintiu? Sau poate preferi scrisul in relief? Efecte metalice prin imprimare folio digitala sau timbru sec.

Cerneala alba / Lac selectiv
Finisaje premium chiar si pentru tiraje mici. Printare UV pentru rezultate impresionante pe cartoane colorate.

Spiralare / Brosare / Capsare
In functie de numarul de pagini, va oferim solutia perfecta de prindere. Spire metalice, brosare cu termoclei sau capse.

SERVICII suplimentare

Servicii machetare

Nu aveti macheta pregatita pentru print sau nu va reprezinta niciun model gratuit? Departamentul de grafica va poate ajuta in conceperea unui model personalizate conform cerintelor dumneavoastra.

LIVRARE CURIER

Stim cat de pretios este timpul, de aceea oferim posibilitatea de a plasa si a expedia comanda de carti de vizita fara a va misca din fata calculatorului. Livrare in 24 ore cu Fancourier.

Echipamente performante

Credem in avansul tehnologic, de aceea, periodic imbunatatim echipamentele pentru a asigura cel mai inalt nivel de printare la ora actuala. Printurile se realizeza la rezolutii de minim 1200 dpi, iar calibrarea se face periodic.

Servicii EXPRESS

Putem realiza carti de vizita in regim de urgenta, in cateva ore, in functie de nivelul de disponibilitate. Contactati-ne pentru a va confirma disponibilitatea si incercam sa facem tot posibilul sa livram in cel mai scurt timp posibil.

INTREBARI FRECVENTE

Pentru a veni in ajutorul clientilor punem la dispozitia dumneavoastra sabloane pregatite corect pentru print. Cateva elemente de respectat:

 • Fisiere corecte acceptate: CDR, AI, PDF, EPS, PSD, TIFF
 • Mod de culoare: CMYK
 • Textul negru (100%K), rich black pt fonte pline
 • Textul sa fie convertit la curbe, sau atasate fonturile
 • Bleed 3mm, margine de siguranta 5 mm
90×50 85×55 65×65
90×50 85×55 65×65
90×50 85×55 65×65

Dupa ce ati citit descrierile si v-ati decis asupra tipului de carti de vizita, va rugam sa folositi configuratorul din casuta respectiva. In functie de tiraj si finisaje vi se va afisa pretul final; adaugati fisierul dumneavoastra pregatit pentru print; adaugati comanda in cosul de cumparaturi; finalizati comanda – acolo veti adauga date de contact, facturare si livrare.

Daca fisierul nu este pregatit corespunzator sau avem neclaritati in legatura cu comanda dumneavoastra veti fi contactati de departamentul de grafica. Daca este necesar se va trimite fisierul pentru BUN DE TIPAR (BT).

Facem tot posibilul sa verificam fiecare fisier, insa daca acesta a fost lucrat de dumneavoastra va rugam sa respectati criteriile mentionate la rubrica “pregatire fisiere”. Nu toate detaliile pot fi verificate individual, iar o pregatire necorespunzatoare poate insemna ca fisierul se va deschide in alt mod la noi fata de ce vizualizati dumneavoastra.

Comanda va fi realizata in cel mai scurt timp posibil, iar cartile de vizita se vor expedia prin curierat rapid. Veti fi contactat de curier pentru livrare in 24-48 ore.

Metode de plata: Ramburs (comenzi mici), OP, Card online
Metoda de livrare: Curierat Rapid (16 lei), Ridicare de la sediu

Carti de vizita standard

Folosim carton de 300g/mp ca un standard minim de calitate pentru cartile noastre de vizita. Oferim posibilitatea de a va alege un carton premium de 350g/mp sau cartoane texturate si metalizate. Cartoanele standard pot fi imbunatatite prin laminarea lucioasa, mata sau soft-touch pentru o senzatie catifelata la atingere.

Carti de vizita premium

Pentru acest tip de carte de vizita avem posibilitati numeroase de finisare. Incepand cu cartoane colorate in masa tiparite in relief sau cu lac selectiv, inobilandu-le cu folio argintiu sau auriu in functie de preferintele dumneavoastra. Daca nu va multumim cu un simplu carton de 300 g/mp va puteti alege carti de vizita multistrat pana la 3 straturi si peste 1000g/mp

Modele carti de vizita

Pe site-ul www.cartidevizita.co veti regasi peste 200 modele gratuite pentru diferite domenii de activitate. Daca nu va multumesc acestea, graficienii nostri va pot genera un model personalizat conform cerintelor dumneavoastra.

BROSURI Premium

Avem posibilitatea de a printa brosuri spectaculoase prin combinarea diverselor finisaje de lux: lacuirea selectiva, folio sau tiparirea cu cerneala alba pe cartoane colorate in masa. Un produs luxos necesita o prezentare de nivel inalt. Alege finisajele premium.

Brosare sau capsare?

Capsarea este metoda ideala pentru a finisa cataloage pana la 36 pagini (18 file), iar orice depaseste acest tiraj poate merge spre lipire cu termoclei. La brosare cataloagele pot avea chiar si nr de pagini multiplu de 2, in timp ce la capsare acestea se calculeaza in multiplu de 4.

BROSURI RAPID – 24 ore

Oferim servicii de printare express pentru tiraje mici de brosuri. Desi acest tip de produs necesita o munca de finisare amanuntita, vom face tot posibilul sa livram in cel mai scurt timp posibil un numar suficient de brosuri pentru a va pune businessul in miscare.

Printare Brosuri

COMANDA ONLINE

Configureaza si vezi preturile in timp real

PLATA CU CARDUL

100% online, fara batai de cap

VERIFICA STATUSUL

Stii in permanenta in ce stadiu este lucrarea