Canvas / Tablouri Canvas

PRINTARE CANVAS
90 lei/mp + tva

Canvas semi-gloss tiparit eco solvent la 1440 dpi, arhivare 100 ani

SASIU din LEMN de BRAD

Print cavas imbracat pe un sasiu de lemn de brad, facute la comanda de mesteri tamplari iscusiti. Cu o grosime de 3 cm, acesta ofera rigiditate sporita si un aspect premium din profil. Imbinari de tip nut-feder pentru o imbinare perfecta.

PRINTARE CANVAS

Oferim posibilitatea printarii canvasului la numai 70 lei+tva/mp. Perfect pentru proiecte in casa sau decorari specifice cu rame nobile sau expunerea sa in rame prefabricate. O solutie perfect pentru hobby-uri artistice, materialul permite pictarea peste suprafata printata.

HOW IT'S MADE

Un short-clip despre munca si pasiunea depusa in executarea tablourilor canvas Kartini. Fie ca este un cadou personalizat sau doriti sa va infrumusetati locuinta, tablourile noastre vor trece testul timpului.

Materialele de tip canvas permit o aplicabilitate vasta atat in casa dumneavoastra, prin reproducerea tablourilor celebre, cat si la birou sau in cadrul expozitiilor. Canvasul este o panza de tipul celor folosite pentru tablouri, de o calitate excelenta, din material sintetic, tratata la suprafata pentru ca imaginile sa poata fi redate in cele mai mici detalii.

Fie ca este vorba de un printarea unei poze de familie sau a unui peisaj, acesta poate constitui cadoul perfect.
In curand veti putea achizitiona tablouri prefabricate prin intermediul magazinului online. Printul este realizat apoi intins pe o rama realizata din lemn de brad, oferind rigiditate si o greutate foarte mica. Optional puteti alege varianta “la cheie” a unui tablou personalizat, gata inramat.

CANVAS ART POLIESTER

Folosim canvas art sintetic din poliester. Dupa indelungi cautari pentru materialul potrivit, oferim blendul perfect pentru un print exceptional. Culorile sunt foarte vii si finisajul are un aspect semi-gloss, un produs cu adevarat premium

Rezistenta la apa si decolorare
Latimi: 1/1,5 m | Culoare: Alb | Finisaj: Semi-gloss

CANVAS SI TABLOURI CANVAS

AM PREGATIT 200+

MODELE TABLOURI CANVAS

SERVICII suplimentare

Servicii machetare

Nu aveti macheta pregatita pentru print? Departamentul de grafica va poate ajuta in conceperea unui design personalizat conform cerintelor dumneavoastra. Printurile de mari dimensiuni necesita imagini la rezolutii foarte mari, iar acestea de cele mai multe ori vor trebui achizitionate de pe site-uri de specialitate

LIVRARE CURIER

Stim cat de pretios este timpul, de aceea oferim posibilitatea de a plasa si a expedia comanda de carti de vizita fara a va misca din fata calculatorului. Livrare in 24 ore cu Fancourier.

Cerneala ECO originala

Credem in avansul tehnologic, de aceea, periodic imbunatatim echipamentele pentru a asigura cel mai inalt nivel de printare la ora actuala. Printurile se realizeza la rezolutii de minim 1440 dpi, cu cerneala originala mimaki eco-solvent.

Servicii EXPRESS

Putem realiza tablouri canvas in regim de urgenta, in cateva ore, in functie de disponibilitate. Contactati-ne pentru a va confirma disponibilitatea si incercam sa livram in cel mai scurt timp posibil.

INTREBARI FRECVENTE

Pentru a pregati fisierele pentru print corect iata cateva elemente de respectat:

  • Fisiere corecte acceptate: CDR, AI, PDF, EPS, PSD, TIFF
  • Mod de culoare: CMYK
  • Textul negru (100%K), rich black pt fonte pline
  • Textul sa fie convertit la curbe, sau atasate fonturile
  • Bleed 3mm, margine de siguranta 3 mm
  • Folositi intotdeauna fisiere vectoriale pentru printuri de dimensiuni mari (AI,CDR)

Facem tot posibilul sa verificam fiecare fisier, insa daca acesta a fost lucrat de dumneavoastra va rugam sa respectati criteriile mentionate. Nu toate detaliile pot fi verificate individual, iar o pregatire necorespunzatoare poate insemna ca fisierul se va deschide in alt mod la noi fata de ce vizualizati dumneavoastra.

Dupa ce ati citit descrierile si v-ati decis asupra tipului de produs, aveti posibilitatea de a plasa online comanda folosind formularul de comanda. Alternativ, puteti folosi adresa de email pentru a plasa comanda. Va rugam sa furnizati informatiile complete: date de contact, de facturare si livrare, precum si detaliile comenzii: nr bucati, tip material, finisaje, dimensiuni (lxL), si alte detalii ce considerati a fi relevante.

Daca fisierul nu este pregatit corespunzator sau avem neclaritati in legatura cu comanda dumneavoastra veti fi contactati de departamentul de grafica. Daca este necesar se va trimite fisierul pentru BUN DE TIPAR (BT).

Comanda va fi realizata in cel mai scurt timp posibil, iar cartile de vizita se vor expedia prin curierat rapid. Veti fi contactat de curier pentru livrare in 24-48 ore.

Metode de plata: Ramburs (comenzi mici), OP, Card online
Metoda de livrare: Curierat Rapid (16 lei), Ridicare de la sediu

COMANDA ONLINE

Configureaza si vezi preturile in timp real

PLATA CU CARDUL

100% online, fara batai de cap

VERIFICA STATUSUL

Stii in permanenta in ce stadiu este lucrarea