Shop - Window Graphic

Descriere

Autocolantul pentru geamuri, cunoscut sub numele de window graphic este un material adeziv pvc perforat dedicat decoratiunilor pentru suprafete vitrate, fatade de sticla, geamuri de suprafete mari. Autocolantul contine numeroase perforatii pentru a putea permite trecerea luminii prin geamuri/vitrine. Astfel dupa aplicare, din exterior vizibilitatea va fi minima, iar din interior geamul va deveni fumurii.

Pentru window graphic se foloseste metoda de tiparire eco-solvent, facand autocolantul rezistent la intemperiile naturii (frig, apa, inghet), pana la 2 ani in mediul exterior*. Fie ca este vorba de o suprafata extinsa sau una mica, window graphic-ul este o solutie excelenta pentru a bloca vizibilitatea din exterior, fara a obtura trecerea luminii prin geamuri.

Autocolantul este foarte usor de aplicat datorita perforatiilor, astfel riscul de a aparea bule va fi mai mic decat in cazul autocolantului opac. De avut in vedere faptul ca datorita perforatiilor, pe acest tip de autocolant de geamuri nu se recomanda elemente de text fine/mici, deoarece astea pot deveni greu de citit.